Jump to content

Panel mix : mixarea.darkland.ro
Partener : fenixhosting.ro

ZeRoK

Gadgets - Regulament / Rules

Recommended Posts

iesUuW0.png

 

:ro:

 

REGULAMENT CREARE TOPIC

 

1. Când creaţi un topic nou, acesta trebuie să conţină fie o prezentare a unui produs, fie o ştire care să nu fie mai veche de 72 de ore. În ambele cazuri, acestea trebuie să fie on topic. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.

2. Este obligatorie adăugarea unei imagini reprezentative la începutul topicului, centrată, şi a unui link către articolul-sursă la finalul topicului. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.

3. Titlul topicului trebuie să definească prezentarea sau ştirea. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi redenumirea topicului.

4. Folosiţi funcţia "Search" pentru a vă asigura că nu a mai fost publicată o prezentare sau o ştire similară. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.

5. Topicurile care nu au primit un răspuns de peste 72 de ore vor fi închise.

 

REGULAMENT COMENTARII

 

6. Limbajul vulgar, atitudinea sfidătoare şi orice răspunsuri în bătaie de joc vor fi sancţionate cu avertisment verbalavertisment sau chiar warning points, în funcţie de gravitatea faptei.

7. Cei care comentează prezentările sau ştirile sunt obligaţi să se asigure că nu a mai fost postat un răspuns identic. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal.

8. Posturile făcute aiurea/pentru +1/off topic (ex.: "frumoasă postare", "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbalPostările vor fi apreciate prin ducerea cursorului peste butonul cu reacţii din colţul din dreapta-jos al postării, care arată astfel: aX9twVJ.png.

 

Notă: Repetarea greşelilor va duce la sancţiuni mai grave.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
  • Create New...