Nustyucs 0 Posted January 17 Share Posted January 17 Nume: Nustyucs Varsta: 32 De ce Doresti Grad?: Doresc sa aplic acest grad pentru a ajuta comunitatea Ce sectiune doresti spre moderare?: La orice zone Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii?: Activitate. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da, sunt constient Alte precizari?: Nu am. Link to post Share on other sites
Sticss 13 Posted January 17 Share Posted January 17 Secțiunea greșită. Cererile pentru sv ul cs.darkland.ro se fac pe: https://darkland.ro/index.php?/forum/95-★-cs-★-cerere-admin/ Link to post Share on other sites
Nustyucs 0 Posted January 17 Author Share Posted January 17 Sticss aici am facut si o cerere de grad forum + pe server la cs am facut si acolo ca am vorbit cu cristi . Link to post Share on other sites
PanTheR 4 Posted January 26 Share Posted January 26 Acceptat ca Moderator (Secțiune) PM cu ce categorie vrei să moderezi T/C Link to post Share on other sites
Recommended Posts