Jump to content

Metin2 DarkLand - Regulament


Recommended Posts

  • ★ Administrator

REGULI PENTRU UTILIZARE

 

* Niciun membru al jocului nu poate invocă, drept scuză pentru încălcarea acestui Regulament, faptul că nu ştia de existenţa lui.
* Echipa are dreptul să modifice oricând prevederile Regulamentului; recomandarea noastră ar fi să citiţi periodic prezentul Regulament, pentru a cunoaşte eventualele actualizări oficiale din joc.
* Operatorii de joc au obligaţia să respecte în mod comun deciziile conforme cu prezentul regulament.
* Suntem unicii în măsură să judece ce anume reprezintă o încălcare a regulamentului. Neconformarea cu termenii şi condiţiile de mai jos constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.

*Acesta este regulamentul actual, se recomandă verificarea periodică a lui pentru că ne rezervăm dreptul de a modifică regulile.
1.Se recomandă un limbaj civilizat pe server, în caz contrar riscați să primiți block chat/ban prevenitv.
2.Nu aveţi voie să folosiţi grade precum SĂ/GM/GA în conţinutul numelui,în caz contrar se sancţionează cu ban permanent/ban IP.
3.Nu aveţi voie să folosiţi soft-uri ilegale,în caz contrar se sanctionează cu ban permanent/ban IP.
4.Negoturile între servere sunt permise, în schimb, negoturile pe bani reali sunt strict interzise și se sancționează cu ban permanent.
5.Nu aveţi voie să insultăţi/jigniţi un membru al staff-ului,în caz contrar se sanctionează cu block chat/ban/ban IP.
6.În cazul în care considerăți că decizia unui membru al echipei este eronată, va rugăm să ne contactați pe Discord sau Facebook.
7.Nu aveţi voie să folosiţi nume precum: iillllllllIll,IIIIllllllIII sau orice nume ce ar aduce o insultă sau injurii la adresa altor jucători ,în caz contrar se sancţionează cu ban permanent.
8.Membrii staff-ului precum GM/SA nu îţi vor da niciodată iteme sau orice altceva,ei sunt acolo pentru a se asigura că jocul se desfăşoară într-un mod cât mai plăcut.
9.Este strict interzis abuzul unor bug-uri sau exploit-uri , în caz contrar contul o să fie banat permanent/ban IP.
10.Este responsabilitatea voastră în caz că doriţi să împărtăşiţi datele de logare cu o altă persoană,membrii staff-ului nu oferă suport sau sprijin în cazul în care contul va fi compromis.
11.Echipa Metin2NewLegion nu îţi va cere niciodată datele de logare.
12. Folosirea de conturi de tip bot duce la sancționarea tuturor conturilor aferente (BAN IP ).
 

SANCȚIUNILE

 

 
-Echipa jocului va folosi următoarele sancțiuni pentru a menține o bună desfășurare a jocului:
* Avertismente;
* Deconectare de pe server;
* Blocare temporară;
* Restricție la chat-ul jocului;
* Blocări permanente.
* BAN IP
 
 

ART.1 NUMELE JUCĂTORILOR

 

 
(1) Este interzis că un jucător să aibă nume sub formă de spam . Ex : asdafsdfsdf .
(2) Este interzis că un jucător să aibă un nume care să jignească server-ul , staff-ul sau chiar un jucător .
(3) Este interzisă crearea unui caracter cu un nume asemănător cu cel care există deja .
(4) În cazul unui nume care jignește server-ul sau staff-ul se va sancționa cu Ban Permanent pe toate conturile .
(5) În cazul unui nume care jignește un player se va sancționa cu Ban Permanent pe contul respectiv și la scurt timp , ștergerea contului .
(6) În cazul unui caracter creat cu un nume asemănător altui jucător deja existent , se va schimbă numele caracterului sau player-ul va fi anunțat că să își șteargă caracterul . Dacă jucătorul respectiv refuză să șteargă caracterul , se va sancționa cu Ban Permanent sau schimbarea numelui caracterului indiferent dacă jucătorul și-a dat consimtamentul sau nu .
 

ART.2 CONTUL DE PLAYER

 

 
(1) Conturile dv. nu sunt responsabilitatea membrilor staff , drept urmare , fiecare trebuie să aibă grijă de contul lui .
(2) Fiecare player are obligația de a își avea grijă de propriul cont , nefiind ajutat în caz că jucătorul respectiv oferă contul altui jucător .
(3) Este de datoria fiecărui jucător să se asigure că datele contului sau sunt în siguranţa. Impartaşind aceste date cu altcineva înseamă a încalcă regulile de securitate ale regulamentului conform Art.4 . Încălcarea Art.4 te va face direct responsabil pentru orice dauna ți se va cauza din oferirea contului .
(4) Conturile nu se pot sparge . Orice cont furat , este furat datorită dv. și neglijenței dv. de a da contul / de a folosii soft-uri de tip keylogger sau de a folosii aceleas date de logare pe mai multe servere .
(5) Un membru staff nu va cere niciodată datele de logare , aveți grijă cui oferiți datele de logare , riscați să îl pierdeți .
(6) Administratorii pot intervenii în anumite furturi de conturi , atunci când cel care a furat are prea multe abateri de la regulament , contul furat atât cât și conturile respectivului jucător care a comis acest fapt , vor fi Banate Permanent .
(7) Administratorii mai pot intervenii atunci când jucătorul respectiv, a realizat un furt masiv de 2-3-4 conturi de la 2-3-4 persoane diferite .
 

ART.3 DENUMIREA BRESLELOR , MAGAZINELOR , MAGAZINELOR OFFLINE , CAILOR , PETURILOR ETC .

 

 
(1) Denumirile trebuie să fie regulamentare , asemănătoare cu cele de la Art.1 (1) ,(2) , (3) .
(2) Orice încălcare a acestor denumiri , poate duce de la Ban Temporar la Ban Permanent .
 

ART.4 SECURITATE

 

 
(1) Fiecare jucător trebuie să se asigure că fiecare parolă care o folosește pe server , nu a mai fost folosită și în alt loc , pentru a prevenii furtul contului .
(2) Fiecare jucător nu trebuie să aibe încredere în alt jucător cu datele sale de logare . De cele mai multe ori , acest lucru duce la furt-ul contului .
(3) Fiecare jucător nu trebuie să folosească aplicațîi / programe date de alți jucători , mințind că sunt hack-uri de yang sau MC , riscați să fie Keylogger și să va spargă toate conturile .
 

ART.5 SPAM & LAG

 

 
(1) Nu aveţi voie să aruncați dropul cuferelor deschise în map 1 , acest lucru poate crea Lag și se va sancționa cu Banarea Temporară sau Banarea Permanentă a contului/conturilor jucătorului respectiv .
(2) Nu este permis să da-ți un mesaj pe chat de mai multe ori pentru evidențierea acestuia , acest lucru se va sancționa cu Blocarea Chatului .
(3) Nu este permis spam-ul într-un mesaj privat dat unui membru staff , acest lucru se va sancționa cu Blocarea Chatului .
(4) Nu este permis să fie aduși mobi , boși , pietre metin etc. în Map 1 , prin intermediul mantiilor sau unor iteme speciale , acest lucru se sancționează cu Ban Temporar .
 

ART.6 EVENIMENTE

 

 
(1) Jucătorii trebuie să respecte desfășurarea fiecărui eveniment , fără să aducă injurii sau păreri jignitoare asupra evenimentului .
(2) Indiferent de premiul evenimentului , unui jucător nu îi este permis să aducă păreri jignitoare la adresa evenimentului sau membrului staff care administrează evenimentul .
(3) Fiecare jucător are obligația de a își alege cuvintele cu grijă atunci când participa la un eveniment . Dacă jucătorul respectiv nu este mulțumit de eveniment sau premiu , trebuie să se retragă în liniște .
(4) Sanctiuniile pentru încălcarea punctelor (1), (2) , (3) din Art.6 sunt Blocarea Chatului , Ban Temporar , Ban Permanent .
 

ART.7 RECLAMĂ UNOR JOCURI SAU SERVERE

 

 
(1) Fiecare jucător are obligația de a nu menționa sau discuta despre un alt joc sau server , acest lucru poate duce la Blocarea Chatului sau Banarea Temporară a contului .
(2) Reclamă intenționată a altui server sau joc se sancționează cu Ban Permanent tuturor conturilor respectivului jucător .
(3) Reclamă prin orice altă metodă , că : Numele Magazinelor , Breslelor etc . poate duce de asemenea la Ban Permanent .
 

ART.8 COMERȚUL | ÎNTRE SERVERE SAU PE BANI REALI

 

 
(1) Schimburile yang/iteme joc pe bani reali sunt ilegale, se sancționează cu Ban Permanent .
(2) Comerțul de conturi,iteme sau Yang între servere/jocuri este interzis, se sancționează cu Banarea Permanentă a tuturor conturilor respectiului player .
(3) La schimburile pe server puteți cere ajutorul unui membru al echipei, dacă luați decizia să efectuați schimbul individual, în caz că celălalt jucător o să va însele, nimeni nu va mai poate ajută.
 

ART.9 HACKING, DECRIPTARE & TRIŞAT (CLIENT DE JOC)

 

 
(1) Nu permitem utilizatorilor, în cadrul posibilitaţilor tehnice şi operaţionale disponibile, participarea la joc şi serviciile oferite, cu metode hacking, decriptare client sau alte mijloace de trişare şi abuz.
(2) Softuri, configuraţîi maliţioase sau decriptari, sunt nepermise şi detectabile.
(3) Singură sancţiune strictă pentru astfel de activitate, este Ban Permanent .
 

ART.10 JIGNIRILE & INJURIILE

 

 
(1) Este interzis a se trimite mesaj privat , sau prin orice sistem de mesagerie a jocului care conțîn insulte, jigniri . De asemenea jignirile și aluziile de natură jignitoare/ofensatoare aduse altor jucători sunt strict interzise. Pentru limbaj, sancţiunea constă în Blocare Chatului sau Banarea Temporară în funcție de gravitate.
(2) Limbajul public indecent între jucători ce susţîn a fi prieteni, se sancţioneaza cu Blocarea Chatului.
(3) Jigniriile și Injuriile exagerate asupra unuia sau mai multor jucători , poate aduce sancțiunea de Ban Permanent .
 

ART.11 AMENINȚĂRI

 

 
(1) Amenințările la viață reală care au început pe acest server și au fost continuate pe o rețea de socializare sau altă metodă de comunicare , vor fi sancționate cu Ban Permanent .
(2) De asemenea, dacă aceste amenințări au fost grave și au continuat , vom contacta Autoritățile și le vom oferii toate detaliile necesare pentru anchetarea persoanei respective .
 

ART.12 FURTUL DE ITEME

 

 
(1) Administratorii , respectiv membrii staff , nu intervin în recuperarea itemelor dacă acestea au fost furate .
(2) Administratorii au obligația de a sancționa persoană acuzată de furt, dacă există dovezi în acest sens .
(3) Doveziile trebuie să fie pe baza unor prinț-uri care să arate Trade-ul când a dat itemele și discuția cu respectivă persoană înainte să i se ofere itemele .
(4) Împrumutul de iteme întră la această categorie și se vor cere aceleas dovezi specificate în acest articol , la punctul (3) .
 

ART.13 COMPORTAMENTUL CU ECHIPA

 

 
(1) Jucătorii NU AU DREPTUL să testeze cunoştiinţele unui membru staff, sau să-i tragă la răspundere! Asta se consideră "sfidarea unui membru staff" şi duce la Blocarea Chatului ! [ 4 - 8 ore ] în funcţie de membru staff şi de gravitate. în cel mai rău caz Ban Temporar între 24h și 3 zile !
(2) De asemenea când apelaţi la un membru staff nu folosiţi limbaj gen "wa,ba,alo,wei,etc" .După ce aţi salutat membrul staff puneţi direct întrebarea,nu mai aşteptaţi să va răspundă la salut.
(3) Urgentarea echipei. Unele răspunsuri necesită ceva timp. Ne bucurăm de o participare intensă dar totuşi nu putem garanta răspunsuri prompte din mesageria privată(PM). Grăbirea echipei nu ajută la nimic, riscând chiar blocarea chatului. Va rugăm să conştientizaţi faptul că nu sunteţi singurii jucători ce solicită informaţîi şi sprijin. De asemenea nu orice mesaj merită un răspuns.
(4) Se sancţioneaza cu Ban Temporar comunicarea prin Magazin / Magazin Offline privind contestaţia blocării chatului. Orice jucător are dreptul la contestaţie, excepţie făcând cel precizat.
(5) Acuzaţiile nefondate aduse echipei (atât pe forum cât şi joc), pot duce la blocarea permanentă a respectivilor jucători. Orice aţi scrie poate fi folosit că mijloc de proba împotriva dumneavoastră în cadrul unei contestaţîi. Noi nu vom acceptă dacă mai târziu veţi spune că a fost o glumă.
(6) Postarea discuţiilor purtate cu membrii echipei de suport / staff (ticketele,livechat) fără acordul scris al adminului/operatorului respectiv, se sancţioneaza direct cu blocarea contului.
 

ART.14 RĂZBOAIE ÎNTRE BRESLE

 

 
(1) Nu aveți voie să va transformaţi la un război între bresle , se sancționează cu Ban Permanent.
(2) Nu aveți voie să organizați blaturi între breasle( război fantomă), adică cealaltă echipa să piardă și voi să câștigați- blocarea contului 7 zile, la încercări repetate pe ambele conturi cu pricina(liderii), se sancționează cu Ban Permanent.
(3) Nu aveți voie să fugiți la un război pe motive că nu aveți jucători, etc. , se sancționează cu Ban Temporar sau Ban Permanent în funcție de gravitate .
(4) Nu aveți voie să stați blocați în pereți, departe de atacul inamicului la război , se sancționează cu Ban Temporar sau Ban Permanent în funcție de gravitate .
 

ART.15 BUG SAU EROARE

 

 
(1) Fiecare jucător este obligat să anunţe imediat descoperirea greşelilor de pe server sau comunitate.
(2) Exploatarea acestor greșeli nu duce decât la Ban Permanent.
(3) Dacă observi că primeşți unitaţi sau bunuri mai multe decât în mod normal, nu ai voie să exploatezi faptul acesta şi trebuie să anunţi greşeala. Contactați un Membru Staff și explicațîi problema și cum se formează. Dacă vedeți persoane utilizându-se de aceste greșeli / buguri , raportatile cât mai rapid .
(4) Este interzisă exploatarea bug-urilor (erorilor) şi/sau a greşelilor în scopuri proprii.
 

ART.16 FARMATUL

 

 
(1) Fiecare jucător are obligația de a nu exagera cu atacul în zonele de fărmat .
(2) Serverul fiind PVM-PVP , PVP-ul între jucători în zonele de fărmat este permis , dar în urmă exagerării pe acest lucru, se poate ajunge la Ban Temporar între 24h și 3 zile .
 

ART.17 ATACUL JUCĂTORILOR SUB NIVEL 100

 

 
(1) Jucătorii peste nivel 200 , pot atacă jucători sub nivel 100 cu excepția să nu se exagereze .
(2) Exagerarea atacului jucătorilor sub nivel 100 de către jucătorii cu nivel peste 200 , va duce la Ban Temoporar între 24h și 3 zile .
 

FARMATUL CORESPUNZĂTOR [ANTI-KS]

 

 
Agresiunea între playeri în mapele de fărmat sau orice loc de fărmat ( așa zisul KS ) , este interzis pe acest server !
*Sancțiunile sunt :
*24h Ban Temporar
Pentru a sancționa aceste cazuri , este necesar un raport pe forum cu dovezi ( printuri / video )
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...